Over SportBilly

Wie is SportBilly.nl
Waarom SportBilly.nl
Sportbilly.nl Teamkleding

Wie is SportBilly.nl

Welkom bij SportBilly, de leukste webwinkel voor al je sportartikelen. Wij bieden een breed en diep assortiment aan in Voetbal, Tennis, Hockey, Handbal, Hardlopen, Wintersporten, Fitness, Volleyballen en Zwemmen. Alle medewerkers hebben veel kennis en ervaring van deze sporten in de fysieke winkels en hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Ons team bestaat uit enthousiaste sporters die passie hebben voor hun sport. Wij werken uitsluitend met A-merken, waaronder Nike, Adidias, Hummel, Jeng Sport, …………………

Via Facebook, Instamgram, Twitter, nieuwsbrieven en onze blog brengen we je op de hoogte van nieuws, acties en tips. Bij de klantenservice kunt u terecht met alle vragen over alle sportartikelen die we aanbieden, teamkleding, offertes en sponsoring. Daarnaast beantwoorden we graag uw vragen over bestelde artikelen en eventuele sponsorcontracten. U kunt contact opnemen door te mailen naar info@SportBilly.nl.

Waarom SportBilly.nl

Alle artikelen bij SportBilly.nl zijn uit voorraad leverbaar en indien u voor 16.00 uur uw order plaatst, heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Levering op zaterdag is ook mogelijk. De verzendkosten zijn gratis indien u een bestelling plaats van 50 euro of hoger. Indien u niet tevreden bent met de geleverde artikelen dan kunt u binnen 14 dagen de bestelde artikelen ruilen of retourneren. Wanneer u wenst te retourneren zullen wij ten alle tijden het volledige aankoopbedrag terugstorten op uw rekeningnummer, mits u voldoet aan de voorwaarden. Wanneer u vragen heeft of advies wilt hebben, kunt u van maandag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 de klantenservice telefonisch en per email bereiken. Onze specialisten zullen u deskundig te woord staan.

Sportbilly.nl Teamkleding

Bij SportBilly.nl bestel je ook eenvoudig je teamkleding van een groot aantal sportverenigingen in de kop van Noord-Holland. Eventueel met je naam en nummer op de kleding gedrukt. …….

De standaardkorting op teamkleding is 20% en voor een op maat gemaakte offerte neem je contact op met onze klantenservice op e-mailadres info@SportBilly.nl SportBilly.nl werkt nauw samen met gerenommeerde teamkleding leveranciers, zoals Hummel, Reece, Stag, Jako, Erima, Adidas en Nike.