Retour & Garantie

Retourprocedure

Nadat u uw bestelling heeft ontvangen kan het voorkomen dat u één of meerdere artikelen wilt ruilen of retourneren. De retourprocedure staat achterop de factuur aangegeven die u bij uw bestelling ontvangt en is als volgt:

  1. U stuurt een email naar info@sportbilly.nl met daarin de volgende punten:

Gekozen voor terugstorting:

Indien u heeft gekozen voor een terugstorting, dan zullen wij  in dat geval binnen 14 dagen het geldbedrag overmaken op het rekeningnummer waarmee het aankoopbedrag is overgemaakt. Indien u gekozen heeft voor het afgeven van uw bestelling in één van onze twee fysieke sportwinkels, dan zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten op het rekeningnummer waarmee is betaald. Let op: u krijgt dus niet direct contant uw geld terug.

Gekozen voor terug sturen per post:

U doet de artikelen in een kartonnen doos, inclusief originele factuur en stuurt deze retour naar:

Sportbilly.nl

Gekozen voor retourneren in één van onze fysieke sportwinkels:

U doet de artikelen terug in de verpakking incl. originele factuur en geeft deze af bij de gewenste locatie. U kunt samen met de verkopers een vervangend artikel uitzoeken.
De adressen en openingstijden staan hieronder weergegeven.

Retourvoorwaarden

Voorwaarden bij het ruilen en/of retourneren van artikelen:

Originele verpakking:

Wij verzoeken u uw bestelling in de originele verpakking te retourneren, welke dan onbeschadigd en onbeschreven is. Indien de retour niet volgens bovenstaande regels is aangeleverd, kan deze niet in behandeling worden genomen. Sportsbilly.nl heeft twee fysieke winkels, gevestigd in Heerhugowaard en Broek op Langedijk waar artikelen geruild of geretourneerd kunnen worden. Retourneren per post wordt niet door Sportbilly.nl vergoed. Franco of rembourszendingen ter attentie van Sportbilly.nl of een van de twee fysieke winkels worden niet in ontvangst genomen. Indien producten niet geleverd worden volgens de oorspronkelijke bestelling (verkeerde maat, fabricagefout) dan zijn de retourkosten voor rekening van Sportbilly.nl. Deze zullen achteraf worden teruggestort op uw bankrekening.

Verzendkosten bij retourneren:

Wij bezorgen bestellingen gratis bij orderbedragen van € 50,00 of hoger. Indien uw bestelling door een retour lager uitkomt dan € 50,00 dan wordt alsnog de verzendkosten van € 4,95 in rekening gebracht. Wij vergoeden nooit de verzendkosten als het totale orderbedrag onder de € 50,00 uitkomt.

Garantie voorwaarden