Veel gestelde vragen

Wat is de garantie op de artikelen?

Elk artikel van Sportbilly.nl voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit en degelijkheid. Mocht onverhoopt bij normaal gebruik het artikel gebreken vertonen, dan wordt deze door Sportbilly.nl kosteloos hersteld. Hierbij kan sprake zijn van vervanging of reparatie: dit ter beoordeling van Sportbilly.nl en de fabrikant. De garantie omvat fabrieks- en/of materiaalfouten. Uiteraard valt normale slijtage niet onder de garantiebepaling.

Garantie voorwaarden:

Wat is de retourtermijn?

De retourtermijn van Sportbilly.nl is 14 dagen. De termijn gaat in vanaf het moment dat u uw bestelling heeft ontvangen.


Zijn de retourkosten voor eigen rekening?

Verzendkosten worden niet in rekening gebracht bij een aankoop van € 50,- of hoger. Daar tegenover zijn de eventuele retourkosten voor eigen rekening.

Zijn de gegeven prijzen inclusief BTW?

Bij Sportbilly.nl zijn alle gegeven prijzen inclusief BTW

Wat zijn de verzendkosten onder de € 50,-

Bij een bestelling boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis. Indien het bedrag onder de € 50,- uitkomt, wordt er € 4,95 in rekening gebracht.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?

Sportbilly.nl streeft naar een 24-uurs levering. Indien u op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat u het pakketje de volgende dag in huis heeft. Indien u op zaterdag of zondag een bestelling plaatst, dan wordt deze maandag verzonden en dinsdag bezorgd. Het kan voor komen dat een artikel om een bepaalde reden niet leverbaar is, in dat geval zullen we u zo snel mogelijk benaderen en het aankoopbedrag dezelfde dag nog op uw rekening terugstorten.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Sportbilly.nl en zijn er kosten aan verbonden?

iDeal: Gratis
Mastercard en Visa: € 2,95
Rembours: € 11,95

Indien uw vraag in dit overzicht niet is beantwoord, kunt u contact op nemen met onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar. U kunt contact opnemen door te mailen naar info@sportbilly.nl of door te bellen naar ……. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Email beantwoorden wij dagelijks.